Thursday, January 20, 2011

Engineering ke modelling ? Haha :)

Salam smua ! Hahaha,, hari ni best sgat asenye hidupp sbb dpt merabakkan poket ibu aku. Haha ! Cehh ! Tak gune btul,, hahaha :) Hey2 ! Nampak tak tajuk tuh ? Haa,, tuh la ayat ibu aku yg pling feymes lately. Asyik2 kuarkn ayat tuh, aku unn tarak paham laa. Haha ! Asal aku ngah kemas barang je, ayat tu je lahh yg kuar. Aisehh, mestilahh nk pegi engineering kan. Modelling ? Tak cukop tinggi ahh ! Hahaha (pendek kemetot) Kahkahkah ! Hurmm,, anyway aku dh siapkan beberapa preparation untuk g UNITEN nant ! haha ! Semangat sungguh ! Hahaha :) Aku baru je siap lipat2 baju t-shirt, kemeja, sluar, telekung, shawl, tudung, and benda2 nih dh pun dimuatkn ke dalam luggage bag yg besar n berwarna merah. Beg tuh dh tak ley muatkn benda2 lain lg sebab dh padat. Macam MILO FUZE la katakan, PADAT MAKSIMUM ! Hahaha ! Baju kurung aku blum gosok agy. Tapi agak2 dlm 10pasang bju kurung ade la kott. Huhu ! Banyak seyhh. Baju tido ta beli lg, toiletries, beg, cadar, selimut and beberapa brg yg ta dpt nk dilistkan. Hahaha ! Pastu td pegila shopshopshop ngan ibu aku. So, tadi bru je beli seterika la, water heater la, bantal la, seluar la, baju la and la la la~~ Hahaha ! Ermm,, pastu kasut sukan plak, disebabkn kasut nike aku dh hilang kt MRSM dulu disbbkn oleh abg seluar askar a.k.a pencuci maktab dh curik, so dptla kasut baru ! Yesss ! I love u lahh ibu ! Hahaha, so, esok akan bersambung la pulak episod shopping menyopping nih. Well, td dh pegi Mid, so esok pegi Sunway pyramid lak. Hahaha ! Mari menjelajah shopping mall yg ade ! Patutnye TV kne wat rancangan " JALAN JALAN CARI MALL" and aku bley jd pengacara, amcm ? hahaha ! So, esok nmpknye penat lg lahh aku. Huh, td yg tak sempat nk shopping perabeh tu sbb tetibe urgent lak ibu aku dpt call. Client ah ni, cehh,, tarak guna btul lahh,, hahaha ! So, aku un balik lahh sdiri pkai KTM ! Haha ! smpai2 je KL Sentral, trus cari mkanan, lapar seyhh. ( tadi mse shopping tak ingat lapar ) Hahaha ! Haaa,, pastu g la tgkap gmbr pasport, kt kdai gmbr cina la nih. Memg cantek ahh gmbr die. Pastu adeke die pi ckp aku cmni,

Apek kedai gmbr : Aiyaa ! apa pasal lu punya badan kurus ah, tp pipi u manyak tembam,! Mata u manyak     bulaat !

Perghh apek nih, hati aku berapi je dgar ! Hahaha,, ade ke die g kondem aku cmtuh. Taula gmbr pasport aku tuh menampakkn pipi aku yg sgat tembam n mata aku yg sgat bulat nih, ta yah la kutok dpan2 ouh, dlm hati suda r. Ish ish, apek nih jujur sgat la plak. Dushh ! Ase cm nk tarik je rambut apek tuh ! Nguahahaa ! Sampai2 umah aje, aku un letih dan trus memulakan career aku sbg FACEBOOK JUNKIE ! Hahahaha ! and tak lupe SKYPE ngan cikgu aini n cik abg azri. Haha ! OKayy..

Ermm,, ape kate kn, korg kn, dh bace kn, ade tangan kan, boley bg komen o feedback kn, kn kn kn ?? Hahaha ! Jasa baik anda amatlah dihargai ! Kamsahamnida ! :)


aku ase tade un nmpk kebulatan mata and ketembaman pipi. Haha ! Ish ish ish, Opss,, yg sbelah itu Nik nmenye a.k.a tiang lampu ! Hahaha !

ps : btw, hari nih ibu aku masuk BHarian ! Hahaha ! Bangga2 :)

No comments:

Post a Comment

My photo
Love is when your ready, not because your lonely.