Tuesday, January 18, 2011

Cheerleader Of My Life

Hai ! Selamat hari Rabu ! Haha ! Ermm,, btw, skang ni aku tgah sibuk nk prepare masuk uni suda, so nant pasnie makin jarang la aku menaik-tarikh atau lbih dikenali sbg update blog aku ni. Aiseh man and woman skalian, aku ni kn ta tau la ade sikit penyakit la. Penyakit aku tu nme die Lastminuteorosis. Amcm ? Pernah dgar ta ? Haaa,, ni nmenye penyakit yg bru dijumpai virusnye. Haha ! Maksudnye penyakit buat keje last minute. Korang nk tau, aku nk dftar UNITEN isnin depan, tp medical checkup satu haprak un aku ta wat lg. Nant bile kelam kabut last minute mulelah ibu aku bising, and aku un bertambah runsiing. Nant penuh ambulans keliling kpala aku nih ! Hahaha ! Tapi aku cume mampu redha dan bertawakkal shj. ( redha sudaa ) Hahaha ! Truk3 ! Hurm, so pasal tajuk nih, entry aku kali ni nk cite pasal cheerleader dlm hidup aku. Dalam hidup korg un mesti ade cheerleader kn ? Alaa,, yg mnjerit2 tu ! Haha ! Tapi yg dorg nih suke menjerit untuk aku ( membebel, bising, marah and bg support ) Nguahahaha ! Even dorg marah2 aku ke, bising mcm nk pecah n retak dinding umah aku ke, tp aku SAYAAANG dorg. Aishh, dlam hati ade taman seyh. hahaha ! Okayh, moh nk citer. Antara orang penting yg menjadi cheerleader dlm hidup aku ni ialah :
  • Ibu aku ! Noorsiah binti Yusoff 
  • Tokmama aku ! 
  • Kakak sulong aku ! Mimi Huslinda
  • Kakak aku lg ! Hulwani fathin
  • Abg aku ! Ahmad Syihan Mokhsein
  • Anak2 sedara kesygan makshu ! Farah, Adina & Hani
Haa,, itulah senarai cheerleader dlm hidup aku. Haha ! Dorg slalu sorak untuk aku. Hahahaa :) Go ! Go ! Aiman ! A.I.M.A.N ! Hahahaha ! Check2 gmbr dorg kt bawah entry ni yaaa ! Bye ~~

Ini ibu aku ! Haha :)

Tokmama ! <3


Haha ! Cube ckp sikit mne yg paling cntik,, hahaha :) Ops, gmbr abg aku tade ek, tak jmpe lak, haha !


ni la, anak2 sdare makshu yg nakal2 ek. Huhu :) Tamo noty2 ea !






   

No comments:

Post a Comment

My photo
Love is when your ready, not because your lonely.