Wednesday, March 23, 2011

Five... Eight... TEN !!

Waaaa ! Hallo everybody ! Hha :) At last hilang gak segala mak nenek perasaan sedih aku ! Pegi amek result SPM semalam and sampai demam2 lorhhh. Haha :) Lunch tak makan, breakfast tak makan. Hehehe. Pastu petang tu un pegila MRSM PASIR SALAK ! Aku cm dh lmbat la jugaak. Org lain ramai yg dh amek kn. [astu pegilaa masuk BILIK SEMINAR3 yg byak memori aku kt situ. Sbb dulu lau GEMILANG ke, kitorg memg buat kt situ tambah2 subjek AKAUN. Haha !

Then, masa smpai tu dia ada lah bg MAJALAH SEKOLAH. Waah, gambr aku ada., byak la jugaaa. Haha ! Dapat gak laa segala sijil2. Haishh, dlm tu pun ada laa result skali dia letak. Aku intai2, mak aku tak delaa masuk skali kn. Mak aku just tunggu dlm kete je. Haha ! Aku amek amek result tu, Tgok tgokkk

STRAIGHT As !!!

Haha ! Menjerit aku ! Teris call mak aku ! Habes berlinang air mata gembira aku. Perghh., Aiman nangis laaa. Hahaaha ! Pastu g la jmpe adik2. Tapi tak sempat jmpa semua. Ada yg calling2 tp still tak dpt jmpa. Akak sedih la adek2. HUHU :( Tapi takpee. InsyaAllah ada masa akak pegi balik ea. Haishh. Then balik lah ke kampung kt ipoh celebrate with my TOKMAMA :) Pastukann, pegi umah maksedara aku. And lastly my tokmama nak bg BLACKBERRY ! SAY YEAYY ! Haha :)

TERBALIK TERBALIK. tgok lahh ea dlm keadaan ni pun. Nguahahaha !


Haaa ! Tidaak lupe juga buat cik abg sayang sy., AZRI NAQIUDDIN. Dia un cemerlang dlm SPM diaa. TAHNIAH SAYANG :) Then sekolah yg cemerlang tahun ni ialah SASER ( nama lama ) ! Sekolah cik abg sayaaa jugaaa :) HEBAT ! Haha :)

No comments:

Post a Comment

My photo
Love is when your ready, not because your lonely.