Friday, March 18, 2011

Perjalanan Yang Masih Panjang (:

Hello hello. Huhu :) Dah lama rasanya aku tak update blog nih kn. Ermm, by the way, memg mcm nie laa lumrah jadi student FOUNDATION FASTRACK. Knape ? Sebabnyaaaa.... sibuk je memanjang. So, aku just ley update blog nih seminggu sekali. Haishh, sedihh jugak laa. Haha ! 

Ohho, a long way to go. Hurmm, wondering kan knape lah hari ni tetibe entry aku kali ni macam POYOss je. Haha. Actually, td masa aku tgah on9 FB, usha usha blog orang, dengar dengar lagu, chat ngan kawan aku si RIDHWAN HAFIZ (singa baek) *add la die kt FB :) Huhu, and mesej mesej ngan cik abg sayaaaa. Suddenly tetibe teringat la pula my future ape lahh nk jadi kn. Aku tgok org yg dh besar or lebih dikatakan dewasa dr aku, mcm bestnyaaa hidup dorg. Full of suprises laa katakan. Huhu :) Aku tak sabar un ade nk jadi dewasa mcm tu. Tapi PERJALANAN YANG MASIH PANJANG. Kadang kadang aku teringin nk tahu apelah yg jadi kt aku ni bila dh menganjak ke alam dewasa. Aku keje ape, gaji aku brape ( penting tuu ), aku tinggal kt mana, sape kawan kawan aku, and tidaak lupe, siapalaaaa suami aku. *wink wink. Harap harap saya dan cik abg sayaaaa. Ily. Hahaha ! 
Nampaknya aku kena tempuh dulu segala bnda mak nenek yg ade spanjang aku hidup ni la kan. Lagipun aku baru je masuk UNITEN :) Alam baru lg. Baru je foundation. Belajar engineering superbly susaa. Haha ! Nant bulan 9 dh masuk degree and kne tunggu smpai 4 tahun nk hbeskn degree. Pastu lak, keje nk kene kumpul duit. Well, nk lead a good life of course. Huhu :) Keje keje & keje sampai 28 tahun. Haaah, masa tu baru laa ehemm ehemm. Nguahahhaa ! menggatal jugaa. hehe. Haishh, memg byak plan aku nih. Kadang kadang ibu aku un pelik apesal laa anak dia ni FUTURE MINDED sangaat. Tak serabut ke kepala die tuh ? Hahaa ! Okaylaaa. Chow dlu, nk kemas barang sbb hari nie dh start cuti ! SAY YEAYYY ! Haha :) 

P/s : Doakan saya for my SPM RESULT. Cuaaak sgaaat (: 

bear gemuk saya (: Haha

No comments:

Post a Comment

My photo
Love is when your ready, not because your lonely.