Friday, July 8, 2011

MR. Half 2011 .

Kruuk kraak , sruuk sreek . *bunyi apebnda ntah . Asal ada bunyi cukuplahh . HAHA . main bedal jeh aku nie . Hadoiiyy .

Ohh , maaf maaf , ASSALAMUALAIKUM & salam sejahtera . Apakah terlalu skema , lantaklahh aku tak peduli . Heee .

Okay okay , daripada makin banyaklahh aku merapuraban di sini , lebih moleklahh sekiranya aku memulakan cerita . Tapi ada beberapa warning :
  • Cerita kat post ni agak over . *nak baca bolehh tapi takyah nak kondem , puji tkpe , PERLI TIDAK DIBENARKAN. Haha,
  • Mempunyai unsur unsur budak dewasa yang bajet dewasa . Belum mencapai 18tahuun. Hampir jee . So , agak mengada ngada atau lebih tepatnyaa GEDIK . Heee.

Itu jeee , ok ok . Kalau dah ready aku start .

Senanya cmnie , aku buat entry ni untuk menceritakan perihal2 kisah dari awal cinta telah ditubuhkan dalam diri aku sebab hari nie genaplahh kitorang SETENGAH TAHUN atau 6 BULAN. Haha .

Actually , masa awal awal tahuun dulu , beselahh tengah takde keje , kemaruklahh kat si buah hati ku , facebook nie kaan . Masa tu tgah mencari carilahh kawan2 lama . Zaman aku berhingus duluu . Haahaa. Tiba tiba ada lahh seorang makhlus yg tidak berapa halus meng-add aku . Nama budak tu lahh kaan , AZRI NAQIUDDIN . Mula mula aku duk fikir2 jugak , macam lahh pernah dgar nama nie . Tapi lantaklahh , ada aku kesah ke . Bhahaha ! *kejam sikit. Pastu dia chat pulak dgan aku , aku ingat lagi first ayat dia : Thanks app . Okaay fine , aku pun welcome jelahhh . Pastu rupa rupanya dia ni kawan sekolah rendah aku . Kawan sekelas lagi tuu . Haha  . Sumpahh tak ingat . Dia je ingat aku . Bhahahaa ! *sorrylahh awak. saya jujur niee. Haha. Ermm , pastuu satu hari yang membosankan dengan bunyi kereta2 yang bising sebab jam , dan juga bunyi komuter yang sedang lalu . *padehal jauh je boleh lak dgar. Efek je lebiyyh. Haa , aku pun pegilahh menge-LIKE status dia . Terasa gatal tangan masa tu . Pastu usha gambar2 dia sbb nak ingat balik kaaan siapakah makhlus kurang halus nie , lama2 barulahh ingat . Laaa, budak pendiam ni rupanyaaa . Hadoi . Lepastu mulalahh kisah masing2 bermain LIKE LIKE status dan komen komen . Pastu dah mula pulak chat mengechat , bertukar2 number fon , dan akhirnyaaaa makhlus kurang halus tu pun confess . Acehh , kembang setaman hati aku . Heeee, masa tu kaan

9TH JANUARY 2011 . 

Ya Allah , masa tu seronoklahh juga . Aku tau makhlus kurang halus ni baik orangnyaa . And tak sangka , selepas 6 tahun tak jumpa , boleh kenal balik ikut FB. Memang takdir . Lagipun dulu even kitorang sekelas masa darjah 4 & 5 , aku rasa berapa kali je cakap ngan dia nie . Hahaha. Hmm , aku appreciate sgat semua yang Allah tentukan ni . Alhamdulillah :)

So, bila hari ni , 9th Julai 2011 , genaplahh kami setengah tahun . Aku tak sangka lama jugak. Thanks awak yakinkan saya . Even though org cakap anniversary tu setahun sekali , tapi bagi aku tiap tiap bulan anniversary . Setiap kali masuk je 9haribulan , aku mesti kasi wishes panjang2 kat dia . Sebab aku hargai sgat sgat dia ni . TERIMA KASIH awak . Awak cukup bahagiakan saya , kitorang ni pun banyaaak sgat perangai yang kontra gilaaa . Neutralise lahh katakan . Hahaha .

To Azri Naqiuddin :

Saya harap sangat awak pegang semua janji jani kita okaay . Nanti awak dah nak fly pergi MESIR sambung medic awak , saya pulak dekat MALAYSIA jee sambung engineering saya , kita contact jugak yeee :) Saya sayaaang awak .

"HAPPY HALF A YEAR ANNIVERSARY "





 p/s : love will comes, no need to find :)

No comments:

Post a Comment

My photo
Love is when your ready, not because your lonely.