Friday, August 19, 2011

Ya ALLAH , Kenapa lah dengan aku nie :(

Salam , *dengan suara takbermaya :(

Hmm , sumpah rasa nak nangis. Aku pun tktau what's happen to me today. Sayup nya hati nie, Ya Allah , bantulah hambaMu ini. Aku terlalu lemah untuk menghadapi ujian yang kau beri. 

Aku selalu dapat ujian yang bertubi2 mcm MACHINE GUN tuu , kalau tkde masalah memang takde langsung, sekali ada MASALAH, GEDEBAK kau banyak. Senang cakap mcm hari nie :(

Aku langsung tak expect jd mcmnie , padehal semalam baru je have fun dengan kawan kawan aku , WAAAA :'( *i'm crying like dying.

Memang aku jarang nangis , tp sekali nangis teruklaaa. Hehe, tu sbb aku tknak nangis.

Tapi tkpelahh , bila fikir fikir balik , setiap BENDA YANG JADI ADA HIKMAH, Ye Aiman sayaang (; *aku sayang diri sdiri, so biarkan. haha !


K lahh , actually aku nk tulis panjang2 tapi tkde mood , KBHAI !

Hoho (: Last day at uniten, ohh maaf itu bukan tudung sy tp comforter sy , tetapi nampak gayanya cantik untuk dijadikan tudung, hehe :P



p/s : ujian menguatkan iman (:

No comments:

Post a Comment

My photo
Love is when your ready, not because your lonely.