Thursday, October 6, 2011

Yay ! Syukur Alhamdulillah.

Salam semua ! (: 

Hari ni disebabkan terasa bertenaga walaupun di hati ada masih berbaki kesedihan, tapi still ada time to laugh berbanding dgan masa awal awal dinasour fly. Hmm. :D

Tadi pkul 4 pagi, tiba tiba dapat alerts kt phone, chat : Azri Naqiuddin !
Yaay ! Kita terus bangun dan membuka mata. And skype. Yaaaay ! Ya Allah, sukenyee kita masa tuu. Hehe. Pastu kan dia bgtau dia dah ada number baru ! Yaaaay lagi ! (: Betapa sukanya kitaa. Hihi. Kalau kita mesej dia kt number sana, guna CELCOM BLUE. muraaah, 20 sen sms, 0.98 sen/30 secs bg setiap call. *tak silap kita la. hahaha ! Lepas ni boleh lah still contact mcm biasa. Cumanya, masa je lain lain. Itsokay, it's doesn't change us. Heeee. Wallah wallah. Cewit ( Dinasour kita selalu guna sweet jd cewit, dia rasa comel ) Hehe.

skype pertama setelah beliau ke Mesir. hihi. (:


Huhu. bahagianya kita. Kita harap, sepanjang 6 tahun ni, takkan ada ape ape yang berubah melainkan, penambahan kasih sayang, dan penolakan perkara negatif. Hihi. (: 6 tahun tu sekejap je. Pejam celik pejam celik, dia dah balik. Heeee. See, sekarang ni tgok tgok dia dah 4 hari kt sana. Hoyeh hoyeh. Sebenarnya ramai lagi kan yang senasib macam kita ni, kawan kawan kita, macam Shafi Firdaus, Rose Linda Roslan, Ros ( gf Solihin Mansor ), and tak lupa kepada yang baru kita add kt FB, Nur Syuhada. (: Harap harap kita sama sama going through all of this together okay. Kalau sedih sedih, marilah kita contact bersama sama. *ntah pape. Hihi. (:


Hye my Big Big Dino, I LOVE YOU SO MUCH . (: 
Remember all your promises and I will remember it too. I will love you more for every tomorrow. 

InsyaAllah, doctor-to-be, engineering-to-be. Both must be strong ! Yeay !

Notakaki : Rasa risau sampai kita interview smua orang yg berpengalaman pasal Mesir ni. Dahsyat ohh. Hahaha ! :p

No comments:

Post a Comment

My photo
Love is when your ready, not because your lonely.