Sunday, July 24, 2011

Kalau nak tahu lahh ,

Actually aku nie bukanlahh seorang yang suka sangat luahkan semua benda kt facebook , *kdg2 jelahh ! Tapi aku sgat prefer luahkan semua benda dekat dalam BLOG . bagi aku tak semua orang pun yang baca blog aku nihh :)

So , let see . I will start .

Hmm , aku taknak sebut nama sapa sapa , taknak memalukan or buat sape2 sakit hati , tapi just imagine kalau kita ada kawan yg kita percaya tapi TIKAM BELAKANG. *nobody like this. Termasuk aku , aku memang tak suka . Bagi aku kawan tu KAWAN lahh , and kalau aku tak kacau hidup sape sape , jangan kacau hidup aku. Bagi aku , HIDUP AKU HIDUP AKUlahh ! kau nak gonejng ngan aku bolehh , tapi bila ada masa aku nak rasa sorang2 , biar je aku sorang2 . Takpayah nak tunjuk muka s**l kau tu kat aku . BENCI kau tau tak. 

Kalau rasa muka tu tak berapa lawa buat cmtu , takyah BUAT MUKA , buat je muka biasa kau tuu . Nak kena lempang ngan aku sampai muka kau jadi lempeng kau buat dgan aku . Mulut aku je selalu mcm shit sikit tapi aku jarang nak BELASAH org ni, jangan sampai AKU BUAT ! *okay, ni aku dah tahap marah sgat,

One more thing , kau jangan nak JAJA satu dunia sgatlahhh kan pasal apa apa , kalau hidup kau BIASA buat BIASA sudahlahh , sebab aku tau bukan semua benda yg dia cerita tu betul . Kalau tak takkan lahh kau sanggup nak TIKAM KAWAN kau sendiri hal perihal DUIT ni kaan. Kau ingat aku taktau , pleaselahh , AKU DAH LAMA AWARE BENDA NIE. 

So , aku rasa nak tegur direct je kawan aku ni tapi tak sampai hati . so, biar aku tegur je kat sini : *bukan nak kata aku ni baik ke ape , cuma beringat sama sama :)

  • takpayah nak tunjuk muka s**l kau kat aku
  • takpayah nak cite lebat tapi hampas un takde
  • kalau dah hidup kau cmtu terima je
  • takpayah nak TIKAM KAWAN2 kau sgatlahh kan
  • takpayah nak rasa apa semua yang kau buat tu betul sgat padahal kau tu takde kerja sgat puuun, 
  • takpayah nak cakap gaya mcm kau tu ANAK DATUK mana , ANAK RAJA mana , kau tu BIASA je .
Puas hati , so , kalau dia baca ke tak ke atleast everythiing aku dh cite dalam blog ! SUDAH, puas, fullstop.



p/s : aku boleh je jadi kejam sekejam nya kalau kau nak. *sgatmarah.

No comments:

Post a Comment

My photo
Love is when your ready, not because your lonely.