Monday, July 25, 2011

SORRY doe , adoi

Haihh , malam semalam aku ada lahh buat satu entry pasal TIKAMKAWAN tuu , pastu ada kawan aku yang terasa pulak dah -.-'

Weehh , yg entry tu bukan untuk BUDAK BUDAK UNITEN lahh , hadohaaaay . Payah payah .
Senang cakap tu untuk kawan aku yg memang dah lama kawan . Sudahh , org lain aku nak cakap , orang lain yang terasa . Takkan lah aku nak sebut nama pulak dalam entry tu , rasa simpati pulak kat kawan yg aku maksudkan tu , lagipun entry tu bukan nya aku sorang je yg nak buat , aku wakilkan je -.- huhh , payah payah. 

Nak tau cite betul ? haaa ni dia , bila sekumpulan kawan ni ada masalah BESAR gila dengan kawan sorang tu yang susah nak ubah , ini je jalan terakhir sebab KITORANG DAH KAWAN LAMA. bukan lama yang berbulan bulan , tapi lama dah bertahun tahun . BERTAHUN TAHUN lahh . Memg lama sgat . 

Haa itu cite betul dia , ni tibatiba aku tgah elok elok ada pulak yang terasa dgan semua apa yg aku tulis tu , 

Dah laa , umur dah 18 , boleh je kan bincang elok elok , lainlahh KAWAN aku yang bertahun tahun lama berkawan tuuu , dah bertahun tahun cuba nak bincang TAKPERNAH DENGAR . 

So , my last word , SORRY lahhh kepada yang terasa tu , bukan untuk kau doe. Takde makna pun aku nak buat entry pasal kau , kau tak kacau hidup aku , aku tak kacau hidup kau . dah dah .


Truly ,
Aiman Suhailah Saifuddin


p/s : lainkali taknak dah buat entry cmnie kt BLOG.

No comments:

Post a Comment

My photo
Love is when your ready, not because your lonely.