Monday, October 17, 2011

Back To Normal :) Syukur.

Heeeee. SALAM everyone ! (: Look like I am so happy right now. Aite; :D

Hmm, count count ! It's almost two weeks dia pergi Mesir. Kejapnyaaaa masa berlalu. Kan kan kan? Sepp sikit >.< Hehe. Hmm, masa betulkan cepat berlalu? Tolonglaaa, Pleasee Allah, Bagi 6 tahun ni cepat, pastu dah lepas 6 tahun tu, kasi lambaaaaaat lambaaaaat. Hehehee :p Suke suke jee nak demand kaaan? Hehehe.

Alaaa, ape salahnya, mintak tolong dr Allah jugaa :) 

Hmm, rasa dah semakin pulih dan semakin biasa dengan keadaan mcmnie. Macam dah LALI. hehehe :D InsyaAllah, rasa ini akan memberi kekuatan kepada kita untuk mengharungi segala masalah.

Bytheway ! Sorry readers, actually dah lama kan kita tak update blog ? Hmmm, macam chipsmore betulla. Hehehe. Sebenarnyaa, laptop kita problem sikit. Tapi skrg dah okay daaaaa. Yippie, Alhamdulillah. 

So, ape cerita hari ni ek ? Yang poyoss sgat nak update blog nie ? Hahahaa.
Sebenarnyaaa, memanglaa cite tk menarik kan, kita still kt Malaysia, bukannya kat Mesir pun nak cerita macam macam. sobesobey :'( Hekhek. Nangis gurau jeee okay.

Nak cerita, Nak share yang

I AM SO HAPPY WITH ALL THE GIFTS FROM ALLAH. ALHAMDULILLAH :)

Hmm, nak tau tak, kita semua nie, kalau ada problem, mengadu lah pada Allah. Dia pasti membantu. insyaAllah.

Haaa, nak tambah, ada sorang kawan kita nie, ZULHELMI KAMARUDDIN, menyuruh agar dipahatkan namanya pada blog ini. Dengan itu, silalah add mamat ini. Beliau sangat mengada yeee. Tekan link ni --> FB ZUL. :D . Add laa ramai ramai. :p


Okaylaaa, assignment circuit memanggil. I LOVE YOU MR DINO. :)

No comments:

Post a Comment

My photo
Love is when your ready, not because your lonely.